GSGA Aarschot vs Clem U12-A

29 - 91

De ploeg: Naseem Elhamdaoui, Maarten Peeters, Xanthe Crets, Marta Hens, Niels Christiaen, Redwan Mahdaoui, Staf Jansens, Joran Leemans. 

Mascotte: Noor De Windt (gekwetst aan de pols)

Onze Clem U12A-ploeg zakte dit weekend af naar de buren van GSG Aarschot. In de heenwedstrijd werd vlot gewonnen (89-24) en Clem was vast besloten om die prestatie nog eens over te doen. Na 2 minuten stond het al 0-6, met scores van Redwan, Niels en Joran. De thuiscoach vroeg meteen een timeout aan. Dat loonde even want ook de thuisploeg maakte haar eerste punten. Maar Clem ging verder op zijn elan. Na het 1ste kwart stond het 5-24.

Zoals wel meer het geval is bij Clem, kwamen alle spelers tot scoren. Maar Redwan (32 punten), Maarten (18 punten) en Joran (15 punten) scoorden het meest. Uiteraard kan er alleen zo vlot gescoord worden wanneer er goed rondgespeeld wordt en ook dat liep vlot. In het 2de kwart maakten de bezoekers 20 punten en de thuisploeg 6. Hetzelfde stramien in het 3de kwart met 21 punten voor Clem en 8 voor Aarschot. De thuisploeg, met spelers die allemaal een jaar jonger waren dan onze tweedejaars, maakte in het 3de en 4de kwart enkele mooie punten vanop afstand. Dat resulteerde in nog 10 punten voor GSG in het 4de kwart en 26 voor Clem. De toeschouwers mochten genieten van mooie combinaties, knappe moves en straffe solo’s van alle Clemmers.

Eindstand: 29-91 en dus het maximum van de punten voor onze Clem-benjamins.

Volgende week komen de Rode Leeuwen uit Sint-Genesius-Rode op bezoek. Zij staan tweede in de stand en verloren enkel tegen Clem. Aan onze toppers om ze een tweede nederlaag aan hun broek te smeren!

Bijschrift foto: Redwan houdt de tegenstanders af terwijl Niels voluit voor de 2 punten gaat.

Redwan houdt de tegenstanders af, terwijl Niels voluit voor de 2 punten gaat